Boerderijwinkel de Witte Schuur


De Witte Schuur heeft een eigen 'Boerderijwinkel', welke wordt gerund door een aantal van onze deelnemers en medewerkers. In onze boerderijwinkel verkopen we diverse streekproducten rechtstreeks van de boerderij. Ook veel streekproducten zoals jams, sappen, advocaat, zuivel en kaas vers van het mes. Verder vindt u er groente en fruit, eieren, zuivel van het Melkmeisje en van Zuivelboerderij Noordam, ambachtelijke worsten, rundvlees van het Bergje, biologische kip en lamsvlees van ons eigen 'Kuilenburgs Weidelam*'. Daarnaast worden er in de boerderijwinkel diverse soorten " cadeaupakketten " verkocht. U kunt er ook terecht voor boerenroomijs uit de Betuwe! Komt u ook een ijsje halen?

 

De bakkerijproducten van de zorgbakkerij heeft het streekmerk Betuws Best gekregen, dit betekent dat de producten zijn verwerkt en/of geteeld in de Betuwe.

 

Het 'Kuilenburgs Weidelam' bestaat uit een kruising tussen een Swifter en het Franse ras Rouge de L'Ouest. Het ras Rouge de L'Ouest staand beken om hun fijne en lichtroze vlees met nauwelijks vetaanzet, terwijl de swifter als slow-foodras bekend staat om zijn mooie smaak en vetbedekking. Wij zijn niet biologisch maar geloven in de authentieke smaak, welke je kunt verkrijgen door een productiemethode toe te passen die dicht bij de natuur staat en waarbij mens en milieu centraal staan. Zo krijg je een smaak zoals de natuur hem bedoeld heeft: 'De Authentieke smaak'.

 

De taarten van de zorgbakkerij kunt u ook op bestelling doen via winkel@de-witteschuur.nl of 0345 - 247074,

zie onder de button prijslijst. Natuurlijk vindt u ook een groot assortiment in de boerderijwinkel.

Bij vooraf bestellen, graag 3 dagen van te voren doorgeven. Onze appeltaart en appelkruimeltaart is ook in de boerderijwinkel in het vriesvak te vinden.

 

Openingstijden 

Maandag 

13:00 - 17.30

Dinsdag t/m Donderdag   

09.00 - 17.30 

Vrijdag & Zaterdag

09.00 - 17.30 

Zondag 

11.00 - 17.00