Witte Schuur ijs


Er is vanaf heden een ruim assortiment boeren roomijs verkrijgbaar bij de Witte Schuur, gemaakt door Arjan Bakker van Bakkerij  Bakker uit Herwijnen. Het roomijs wordt ambachtelijk gemaakt van de melk van Hoeve Boveneind, gerund door familiebedrijf de Bruijn uit Herwijnen. Ambachtelijk uit de Betuwe, gemaakt met het streekmerk Betuws Best.

 

Italiaanse IJsvitrine

In de boerderijwinkel staat een Pozzetti ijsvitrine. Dit is een open vitrine, die het ijs tiptop in orde houdt en staat voor topkwaliteit. Er zijn maar liefst 15 smaken, deze worden elke week uitgebreid. 

 

U kunt in de Boerderijwinkel een heerlijk ijsje laten scheppen. De Witte Schuur verkoopt de volgende smaken: Hazelnoot Schuim, Snickers, Framboos-Witte Chocolade, Oreo, Nutella, maar er zijn natuurlijk ook smaken als Amarena Kersen, Vanille en Straciatella. Verder zijn er ook diverse fruitige sorbet smaken zoals Aardbei, Mango, Bramen en Citroen en wordt er aan eenieder gedacht met ook een smurfenijsje voor de kinderen.  

 

Heeft u geen zin in ijs, maar meer zin in een overheerlijk kopje koffie met een zelfgebakken koek? Die kunt u To Go meenemen of nuttigen op ons terras in de theeschenkerij. 

Eerlijke en heerlijke producten met een vleugje nostalgie, dat kunt u vinden in de Boerderijwinkel van de Witte Schuur. Kom naar de mooi nieuwe ingerichte boerderijwinkel, voor een bijzonder cadeau met een knipoog naar het boerenleven. Samen met de deelnemers van de Zorgboerderij worden er allerlei taarten, koekjes, maar ook houten planken gemaakt. 

 

 ‘De Witte Schuur maakt het voor jou!’