Er is vanaf heden een ruim assortiment boeren roomijs verkrijgbaar bij de Witte Schuur, gemaakt door Arjan Bakker van Bakkerij  Bakker uit Herwijnen. Het roomijs wordt ambachtelijk gemaakt van de melk van Hoeve Boveneind, gerund door familiebedrijf de Bruijn uit Herwijnen. Ambachtelijk uit de Betuwe, gemaakt met het streekmerk Betuws Best.

 

Nieuwe Italiaanse IJsvitrine

In de boerderijwinkel staat een Pozzetti ijsvitrine. Dit is een open vitrine, die het ijs tiptop in orde houdt en staat voor topkwaliteit. Er zijn maar liefst 11 smaken, die mogelijk later uitgebreid zullen worden met nog eens 9 nieuwe smaken. U kunt in de Boerderijwinkel een heerlijk ijsje laten scheppen. De Witte Schuur verkoopt de volgende smaken zoals: Hazelnoot Schuim, Oreo en Nutella, maar er zijn natuurlijk ook smaken als Amarena Kersen, Vanille en Straciatella. Verder zijn er ook diverse fruitige sorbet smaken zoals Aardbei, Mango en Citroen en wordt er aan eenieder gedacht met ook een smurfenijsje voor de kinderen.  

 

Heeft u geen zin in ijs, maar meer zin in een overheerlijk kopje koffie met een zelfgebakken koek? Die kunt u To Go meenemen, bijvoorbeeld tijdens uw wandeling langs de Prijsseweg of eventueel voor uw stop tijdens een fietstocht. De lente is begonnen en het mooie weer komt eraan, waar wacht u nog op? 

 

Er is ook een winactie bedacht! Kleur en Win, een ijsje voor het hele gezin. In de boerderijwinkel liggen kleurplaten klaar en ook op de scholen in Culemborg worden de kleurplaten uitgedeeld. Wie de mooiste kleurplaat inlevert, wint een ijsje voor het hele gezin!

 

Eerlijke en heerlijke producten met een vleugje nostalgie, dat kunt u vinden in de Boerderijwinkel van de Witte Schuur. Kom naar de mooi nieuwe ingerichte boerderijwinkel, voor een bijzonder cadeau met een knipoog naar het boerenleven. Samen met de deelnemers van de Zorgboerderij worden er allerlei taarten, koekjes, maar ook houten planken gemaakt.  

‘De Witte Schuur maakt het voor jou!’