Bakkerij

De keuken en de bakkerij zijn gevestigd in "Het Ine Kalándhuis", hier worden diverse zoete en hartige taarten gebakken door onze deelnemers.

Deze lekkernijen worden onder andere gebakken voor een aantal horeca gelegenheden in Culemborg zoals: Caatje aan de Lek, Brasserie Streek, Mama Mia en Vrij in Culemborg. Ook diverse winkels verkopen onze koekjes en taarten, zoals Kaasboerderij van Doesburg- Van Leeuwen, Lagerweij, Zuivelboerderij Noordam. 

 

De Witte Schuur staat bekend om haar heerlijke appeltaarten met appels uit de Betuwe en echte roomboter . Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van onze eigen groente en fruit uit de moestuin en meel van de molen uit Beesd. Ook is het mogelijk om taarten te bestellen in onze winkel, graag 3 dagen van te voren in verband met onze planning. Wilt u ook onze bakkerijproducten in uw horeca of winkel, mail dan naar roos@de-witteschuur.nl

 

De producten uit de zorgbakkerij zijn Betuws Best, dit betekent dat onze ingrediënten die wij gebruiken uit de Betuwe komen of zijn geproduceerd.